På denne side vil du finde informationer du kan have glæde af når du handler hos Stofgaasen.dk

Nyvej 11

5762 V. Skerninge

Cvr nr.: 12331975
Skulle du have spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail – stofgaasen@stofgaasen.dk
eller ringe til os på telefon 27610942

Salg og levering
De bestilte varer vil under normale omstændigheder blive afsendt 1 - 3 arbejdsdage fra modtagelsen af bestillingen/betalingen.
Der kan forekomme længere leveringstid hvis varen er udsolgt eller vi er på messe.

Leveringsmåde:
Vi leverer alle varer med Dao/Postnord/.

Danmark:
Der er fast administrations gebyr på 55,00 kr. på forsendelsen i Danmark.                                                                   ( der dækker porto, indpakning m.m. )

Handler over 1000,00 kr. er uden gebyr


Udlandet:

Kontakt os på mail

Skæreplader er undtaget. Der er gebyr på 100,00 kr. Kontakt os på mail samtidig med bestilling.


Når varerne bliver sendt med PostDanmark, overgår ansvaret og risikoen for, at varerne går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, herunder tredjemands forhold til PostDanmark på det tidspunkt hvor pakken overgives til PostDanmark.
Hvis en pakke er beskadiget ved modtagelsen fra PostDanmark, skal du straks gå ned på nærmeste Postkontor, pakkenskal være i uåbnet tilstand. De vil så herefter bede dig om at udfylde en blanket og herefter videregive varen til deres klagenævn.

Varer, der er blevet beskadiget under forsendelsen - som ikke skyldes forsendelses firmaet- eller hvis du modtager en vare, der er behæftet med fejl, bytter vi. Ring eller mail til os
Udland:

Priser
Alle priser på stofgaasen.dk er inklusive 25 % moms.

Bankoverførsel: Til Rise Flemløse Sparekasse 0847-0000710229 eller MobilPay 27610942

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret iflg. forbrugeraftaleloven.

Betingelserne for at fortryde et køb er:

At varen returneres til Stofgåsen senest 14 dage efter du har modtaget varen.
At varen tilbagesendes i samme stand, som ved modtagelsen. Hvis en vare er afprøvet og det er åbenbart,at dens salgsværdi er forringet som følge heraf, kan købet ikke fortrydes.
At varen leveres tilbage i intakt originalemballage ( ved originalemballage forståes æske eller anden emballage, specielt beregnet til varen).
Hvis du fortryder dit køb skal du meddele stofgaasen.dk, at du har fortrudt dit køb inden 14 dage efter levering.

Fortrydelsesretten gælder ikke hvis varen leveres tilbage med fejl, skader, slitage, direkte eller indirekte skader/fejl som følge af forkert betjening, vold eller uautoriserede indgreb.
Vi vil tilbagebetale beløbet for varen. Dog ikke portoen.
Køber betaler tilbagesendelsen. Tilbagesendelsen skal ske med PostDanmark som pakkepost, da den er mulig at spore og dækket af PostDanmark under forsendelsen. Tilbagesendelsen skal ske forsvarligt emballeret, sammen med en kopi af fakturaen; med påtegnelse at du ønsker at fortryde dit køb. Skriv samtidig din Bank/Sparekasses reg. nr. og Konto nr. så vil pengene blive returneret senest 8 dage efter modtagelsen af varen.

Metervarer returneres ikke.

Varer der tilbagesendes UFRANKERET modtages ikke.

Reklamationsret
Du har i følge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriseret behandling af varen. Påberåbelsen af manglen skal ske inden for rimelig tid eftermodtagelsen til stofgaasen,@stofgaasen.dk, ellers mister du retten til at påråbe manglen.

Faktura skal fremvises ved anvendelse af reklamationsretten. Du skal på forlangende fremvise hvori manglen består. Sker påberåbelsen efter mere end 6 måneder efter dit køb,er det dog dig, der skal påvise at fejlen eller manglen er opstået som følge af produktionsfejl.

Der er garanti på de varer hvor producenten yder garanti. Garantien gælder fra den dag varen udleveres til kunden. Garantien omfatter synlige og skjulte produktionsfejl.

Ved synlige fejl, forståes skader eller mangler på varen, der opdages umiddelbart efter modtagelsen. Der skal reklameres indenfor 24 timer eller senest først kommende åbningsdag.

Skader, der er opstået efter ibrugtagning og som kan henføres til en produktionsfejl, er omfattet af garantien. Varer, der efter i brugtagning går i stykker som følge af forkert håndtering eller på anden måde har lidt overlast, vil ikke være omfattet af garantien.

Forbehold
Vi tager forbehold for udsolgte varer, leveringssvigt, tryk og tastefejl.

Farverne ligger så tæt som det er muligt på virkeligheden, der kan forekomme afvigelser.

Vi fralægger os ethvert ansvar for de links vi henviser til.

Vi er ikke erstatningsansvarlige overfor direkte eller indirekte tab som følge af at varen leveres for sent til dig. Heller ikke hvis de bestilte varer lider af mangler, når de er forsinkede eller manglen skyldes din handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for stofgaasen.dk´s kontrol. Det kan f.eks. være krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter, herunder strejke og lockout eller lignende.
Varen er omfattet af producentens garanti overfor køber(dig). Vi yder ikke selvstændige garantier.


HjemHjem